Със сигурност има човек, който никога не е казвал: Искам да

...
Със сигурност има човек, който никога не е казвал: Искам да
Коментари Харесай

Сложете торбичка с точно тези зрънца под възглавницата и парите ще потекат към вас и дома ви като река през новата година

Със сигурност има човек, който в никакъв случай не е казвал: „ Искам да стана богат . “ Но множеството хора обичат парите. И това е безусловно обикновено! Желанието да печелите повече, с цел да живеете по-щастлив живот, е разбираемо. Вярно е, че от време на време прибягваме до доста нетривиални способи, с помощта на които се надяваме да притеглим финансово благоденствие в живота си. Ще споделя един от тях в днешната публикация.

Ние сме уверени, че би трябвало да работите интензивно, в случай че желаете да станете богати. Постоянната работа върху себе си сигурно ще ви докара до мечтаните цели. Понякога обаче желаете да постигнете пътя си по-бързо.

Много хора имат вяра в силата на разнообразни ритуали. Например, в случай че проведете някаква специфична гала вкъщи, животът ще стартира да се усъвършенства. Изненадващо, доста постоянно това в действителност работи. Разбира се, има опция всичко да се дължи на човешката религия в избрани дейности и събития.

Въпреки това считаме, че е неуместно да пропуснем опцията да хванем шанса за опашката. След това ще споделя няколко елементарни домашни ритуала, посредством които можете да привлечете благоденствие и финансов разцвет в живота си.

Как да притеглим благосъстояние в къщата: обред с елда

Един от битовите ритуали е обвързван с храната, а точно елдата. Древните славяни вярвали, че в елдата живее добър дух. Той способства за великодушна годишна продукция и в подтекста на нашите действителности облага.

За да извършите обред с елда вкъщи, ви трябват единствено 1 супена лъжица елда и платнена торбичка. Ако нямате торбичка, можете да употребявате носна кърпичка или просто парче плат. Например долни дрехи.

След това просто би трябвало да поставите тази торбичка под възглавницата си, преди да си легнете. Елдата би трябвало да стои на това място 3 дни и 3 нощи, с цел да попие вашите страсти и стремежи. Ако спите на дивана и го сгъвате всяка заран, поставете вързопчето елда на насаме място, където са спалното долни дрехи и възглавниците ви. И вечерта го върнете още веднъж на първичното му място.

На четвъртия ден след пробуждане би трябвало да излезете на открито, като вземете торбичката с елда със себе си. Изсипете я на място, където може да бъде изкълвана от птици. Когато изсипвате елда, кажете тези думи: „ Разпръснете се по света, върнете се при мен с облага. Нека да бъде по този начин! ” Торбичката, в която се намираше елдата, запазете и съхранявайте в дома си. Ще служи като стръв за пари.

Други ритуали за привличане на пари

Много разнообразни битови ритуали са свързани със свещите. Например зелените свещи просто притеглят разцвет и благосъстояние. За да се извърши ритуалът, такава свещ би трябвало да бъде вързана със зелена панделка, запалена и сложена към нея с монети. След това кажете тези думи: „ Аз съм заобиколен от зелен пламък, заобиколен от магията на парите, аз съм богат, скоро ще стана богат . „

След това би трябвало да капнете малко зелен восък върху монетите и да ги скриете на насаме място, надалеч от любопитни очи. Езотериците имат вяра, че този ритуал ще накара парите да потекат в къщата като река. Казват, че можете да подобрите резултата от ритуала, в случай че употребявате 3 или 6 свещи едновременно.

Ако изпитвате финансови усложнения, пробвайте се да привлечете пари в къщата благодарение на друга молитва. За да извършите това, разпръснете монети из целия апартамент и ги оставете да лежат тъкмо за един ден. След това ги изметете с нова метла (това е важно). И кажете в това време: „ Аз мета пари – поздравявам благосъстоянието, ще бъда богат и целият в злато .

През идващите 3 дни парите би трябвало да се съхраняват в левия ъгъл на стаята, където нормално съхранявате всичките си спестявания в брой. Ако държите пари в банката, тогава се концентрирайте върху скъпите неща в къщата. Например златни бижута.

След като изминат 3 дни, поставете цялата сума в буркан и го затворете с херметичен похлупак. Може да се зарови или просто да се съхранява в жилището. Но никога не би трябвало да го отваряте. Ако счупите буркана, можете да си навлечете финансови проблеми. Бъди деликатен!

Ако се интересувате от тематиката за парите, поучавам ви да разберете какви знаци са свързани с тях. Дръжте очите си отворени, когато става въпрос за финанси. И дано финансовото благоденствие постоянно цари във вашия дом!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР